HVORFOR VÆLGE EN DEMOBIL?

Næsten ny - med få kørte kilometer


En næsten ny bil med god rabat, det er en af grundene til at vælge en demobil. Da bilen har stået til udstilling, er kilometertallet sandsynligvis minimalt. Derudover får man oftest meget ekstraudstyr i vores demobiler, dermed får du luksus uden at skulle betale ekstra for det. Levering af demobiler sker hurtigere end nye biler, hvilket giver dig muligheden for at få fat i din drømmebil hurtigere end almindeligt.

For os er kvalitet en vigtig faktor, når vi vælger biler. Derfor kan vi altid stå inde for de demobiler, som vi sælger. Det er vigtigt for os, at bilen opfylder lige præcis dine krav og at du ved, hvad du betaler for. Vi gør meget ud af at du får den rette rådgivning, og vi lytter til dine behov. Dermed kan vi bedre hjælpe dig til at finde den næste bil.

Hvis en demobil lyder som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du har og give generel rådgivning. Ring til os for en uforpligtende snak på telefon 59 51 20 20 eller besøg os i Elmegade til en demobilsnak og en prøvetur.

Kontakt mig