Tilbage


DEN NYE FORD KUGA

- DU ER SOLGT FRA FØRSTE MØDE...


Ny Ford Kuga i bredt hybridudvalg til priser fra 280.090 kroner

Den nye generation af Kuga lanceres som den første Ford nogensinde, der fås i alle hybridvarianter. Både den udstyrsspækkede Kuga Titanium, sportslige Kuga ST-Line og luksuriøse Kuga Vignale fås som hybrid, der leverer både stil, ydelse og brændstoføkonomi uden fortilfælde. Velkommen til en prøvetur

Ford Kugas omfattende hybridudvalg består af varianterne Kuga Plug-in Hybrid (PHEV), mildhybriden Kuga EcoBlue Hybrid (mHEV) og Kuga Hybrid (HEV). Derudover fås den nye Kuga også med Fords traditionelle brændstofmotorer med 2,0- og 1,5-liters EcoBlue-dieselmotor samt 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor.

Bredt udvalg til skarpe priser
Den nye Kuga er en særligt vigtig model for Ford i Danmark, hvor SUV’er er nogle af de mest eftertragtede blandt kunderne. Derfor lander den nye generation af Kuga som Fords hidtil mest elektrificerede model med høje udstyrsniveauer over hele linjen til usædvanligt skarpe priser, der starter fra 280.090 kr. Ford forventer, at Kuga ST-Line Plug-in Hybrid med 225 hk bliver bestselleren, som fås fra 296.090 kr.

Kuga Plug-in Hybrid (PHEV): Den plug-in-opladelige variant af Kuga har en elektrisk motor, der i samarbejde med Fords 2,5-liters Atkinson-benzinmotor leverer hele 225 hk. Kuga PHEV bliver Fords første plug-in-hybrid i Europa, der kan køre op til 56 km på ren strøm målt efter den nye WLTP-målemetode.

Læs mere

Kontakt mig