Tilbage


FREMTIDEN ER ELEKTRISK

- FORD ER KLAR


Kom til Hybrid-dage og oplev bestselleren Kuga Plug-in Hybrid

Fords nye vision ’Bring on Tomorrow’ er på dagsordenen, når vi slår dørene op til Hybrid-dage Hans Hans Frederiksen Her vil der være rig mulighed for at opleve alle Fords nye hybridmodeller.

Ford er nemlig i fuldt sving med at elektrificere store dele af virksomhedens modelprogram. Allerede nu har Ford et bredt og varieret sortiment af hybridbiler, der kommer kunderne til gode med optimeret brændstoføkonomi, de nyeste førerassistanceteknologier og meget mere.

Til Hybrid-dagene har du rig mulighed for at prøvekøre nyheder som den innovative og sporty mildhybrid Ford Puma og Danmarks bedst sælgende bil, den populære Kuga Plug-in Hybrid – en SUV, som rummer hele familien og fås fra blot 280.090 kr. Kuga Plug-in Hybrid har imponeret de danske motorjournalister og bliver af mange kaldt Danmarks klart bedste bilkøb lige nu.

Derudover kan du også prøvekøre nye hybridvarianter af Fords velkendte modeller Fiesta, Focus og Mondeo.

Slå til, mens du stadig kan
Ford i Danmark har helt ekstraordinært fået mulighed for at få flere Kuga Plug-in Hybrid til landet for at imødekomme den store efterspørgsel. Med den hastighed, som salget har lige nu, vil Kuga Plug-in Hybrid sandsynligvis være udsolgt inden længe – så det er nu, du skal slå til, hvis du vil være sikker på at få den leveret inden årsskiftet.

Velkommen til et helt igennem elektrisk møde :)

Læs mere

Kontakt mig