Tilbage


KONA ELECTRIC

DKs mest solgte elektriske SUV


Den mest solgte elektriske SUV – nu med længere rækkevidde
Danmarks mest solgte el-SUV KONA electric, har fået længere rækkevidde – både Standard Range-udgaven, der nu kører op til 305 km og Long Range Performance-udgaven, der kører op til 484 km på en opladning. KONA electric, der som andre SUV’er, er kendetegnet ved den høje indstigning og det gode overblik, har også en lang udstyrsliste. Fælles for begge varianter er bl.a. 7” touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblik, vognbaneassistent, eCall og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

Priserne starter ved 249.995 kr. for KONA electric Standard Range med 39 kWt og 294.995 kr. for KONA electric Long Range Performance med 64 kWt. Modellen Long Range Performance kan også privatleases for 0 kr. i udbetaling og fra 4.095 kr./md.

Derudover er det også muligt at få monteret anhængertræk på KONA electric Long Range Performance.

Prøv også Danmarks billigste elbil under trygge forhold
En elbil er ikke kun et mere miljøbevidst valg – det kan også være et fornuftigt valg for pengepungen. Særligt hvis man går efter en Hyundai IONIQ.. Med en pris på bare 2,74 kr. pr. kilometer landede IONIQ electric på førstepladsen i en analyse fra bilvurderingsportalen Bilpriser.dk, når det gælder totaløkonomi. Samtidig byder IONIQ electric på en rækkevidde på 311 km og udstyr som 8” touchskærm med Apple CarPlay, adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion, bakkamera, klimaanlæg med touchbetjening og parkeringssensor både i for og bag, aktiv vognbaneassistent samt træthedsregistrering.

Priserne på IONIQ starter ved blot 248.995 kr. for plug-in hybrid og fra 259.995 kr., hvis man foretrækker den som hybrid eller elbil. Fælles for alle tre modeller er, at de kan privatleases for 0 kr. i udbetaling og fra 3.495 kr./md. for plug-in hybrid, fra 3.695 kr./md. for hybrid og 3.795 kr./md. for IONIQ electric.
Vi har udvidet klargøringen af testbiler i forbindelse med COVID-19 med afrensning af bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, touchskærm og alle de knapper, der er omkring førerpladsen, så man trygt kan afprøve bilerne. Der er også håndsprit i alle udstillingslokaler, så man kan afspritte hænder før hver tur.

Læs mere

Kontakt mig