Tilbage


PREMIERE - HYNDAI KONA ELECTRIC

- DET ER IKKE GAS, DET ER EL :)


ELECTRIC DAYS HOS HANS FREDERIKSEN A/S

DANMARKSPREMIERE - KONA electric. Rummelig, elegant og 100% elektrisk.

Den nye Hyundai KONA electric giver dig både SUVens styrke og rummelighed, samtidig med at du kan nyde den elektriske teknologis overlegne kørekomfort og en rækkevidde på 449 km pr. opladning.

KONA electric fås med to forskellige batteripakker på henholdsvis 39,2 kWh og 64 kWh, og vælger man den store pakke, er rækkevidden op til 482 km på en opladning. Vælger man udgaven med 39,2 kWh, er rækkevidden op til 312 km. Begge tal er målt efter den nye og strengere WLTP-norm. KONA electric kan oplades fra 0-80% på under en time, uanset om man har valgt den lille eller den store batteripakke.

Spækket med udstyr
KONA electric kommer i to udstyrsvarianter: Trend og Premium. Og allerede standardudgaven, Trend, er spækket med udstyr i form af automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, træthedsregistrering, Lane Following Assist, 7” touchskærm, Supervision Cluster med 7” LCD-farveskærm, parkeringssensorer både foran og bagpå, bakkamera, Bluetooth, adaptiv fartpilot, bakspejl med automatisk nedblænding, Blind vinkel sensor, klimaanlæg, elruder både for og bag, varme i forsæder og rat, førersæde med elektrisk lændestøtte, Smart Key med start/stop-knap og tagræling.

Rykker man op til Premium-modellen får man automatisk den store batteripakke på 64 kWh, og derudover er der skruet yderligere op for udstyret. Udover det nævnte udstyr i Trend, byder Premium bl.a. også på 8” display med DAB+, Head-Up Display med automatisk skiltegenkendelse, KRELL-lydsystem med subwoofer, sæder i kunstlæder med varme/køling i forsæderne, trådløs opladning af mobiltelefon, fjernlysassistent, Bi-LED-forlygter samt LED-baglygter og statisk kurvelys plus meget mere.

Vi garanterer, at hele familien bliver helt elektrisk med Hyundai KONA - eller  den store, muskuløse Tucson mild hybrid og på de tre medlemmer af IONIQ-familien…

Læs mere

Kontakt mig