Tilbage


DEN NYE FORD PUMA HYBRID

GENFIND KØREGLÆDEN...


Teknologi der gør kørsel til en glæde
Ford Puma har en række innovative funktioner, der er designet til at forbedre din køreglæde. Et imponerende sæt af hjælpeteknologier, såsom valgfrie drive modes og Ford Co-Pilot360, der arbejder sammen om at hjælpe med at håndtere acceleration, bremsning og endda styring. Disse omfatter også aktiv fartpilot, Pre-Collision Assist og Evasive Steering Assist, som alle holder øje med vejen foran og advarer dig om potentielle farer.

Et skridt fremad
En ny tidsalder med renere hybrid elektriske køretøjer er kommet, og Ford Puma legemliggør denne nye retning. Puma-motorerne tilbyder et udvalg af nye fremadrettede, avancerede EcoBoost-hybridbenzinmotorer, der leverer fremragende ydeevne, imponerende brændstoføkonomi og mærkbart lavere CO2-emissioner end andre konventionelle, ikke-hybrid motorer.

Beskytter dig
Fra at advare dig om potentielle kollisionsfarer til smarte systemer, der hjælper dig med at opretholde trækkraft og stabilitet: din sikkerhed er vores problem. Derfor er Ford Puma fyldt med smarte assistanceteknologier, der alle er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter.

En klog pladsudnyttelse
Den moderne tilværelse kræver ofte en opfindsom tilgang til, hvordan du optager plads. Ford Puma benytter sig af denne tankegang og har klassens bedste kompromisløse bagagerumskapacitet. Udover stilfuldt design og dominerende tilstedeværelse er Pumas smukt skulpturelle ydre afbalanceret med gennemtænkt funktionalitet. Leverer ægte alsidighed inden for detaljerne af designet.

Du går ikke ned på udstyr
Ford Puma fås i tre udstyrsvarianter: Titanium, ST-Line og ST-Line X. Allerede fra Titanium-udgaven er bilen rundhåndet udstyret med bl.a. 17" alufælge, fartpilot, 8" touchscreen med navigation og Apple CarPlay, varme i rattet og meget mere. Priserne starter ved kr. 233.170 inkl. lev. omk

Vi glæder os til at fortælle dig meget mere om den nye Ford Puma - velkommen til en prøvetur...

Læs mere

Kontakt mig