Tilbage


Helt ny Hyundai i20

- DESIGNET TIL AT SKILLE SIG UD


Den nye Hyundai i20. Bedre end nogensinde før!

Som mennesker er vi altid klar til at få mest muligt ud af ethvert øjeblik. Vi omfavner og nyder det smukke i livet, som hele tiden bliver mere og mere teknologisk. Hos Hyundai har vi sørget for teknologiske løsninger og sikkerhedssystemer, så du kan nyde hvert et øjeblik. Derfor er den helt nye i20 udstyret med den nyeste teknologi, heriblandt effektive motorer samt klassens bedste sikkerheds- og opkoblingsfunktioner.

Helt nyt eksteriør
Dynamisk, karakteristisk, sanselig og sporty: Med sit revolutionerende design sætter den helt nye i20 nye standarder i klassen. Det energiske look kombineret med et hav af spændende interiørmuligheder gør i20 til den perfekte bil!

 

Nu også som mild hybrid
Som noget helt nyt fås den nye i20 som mild hybrid. En mild hybrid har en klassisk forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som assisterer forbrændingsmotoren under acceleration. Ved hjælp af et et 48V lithium-ion-batteri arbejder motorerne sammen for at give en bedre brændstoføkonomi og et mindre CO2-udslip under kørsel. En mild hybrid skal ikke oplades med kabel, men batteriet oplades i stedet under kørsel.

 

Klasseledende sikkerhed
Den helt nye i20 tilbyder et imponerende niveau af sikkerhed for en endnu mere tryg og sikker kørsel. I forbindelse med den nye model er hele otte nye sikkerhedsfunktioner blevet tilgængelige, f.eks. navigationsbaseret adaptiv fartpilot, udvidet automatisk nødbremse og aktiv skiltegenkendelse. 

Læs mere

Kontakt mig