NY HYUNDAI TUCSON

Tilbage


NY HYUNDAI TUCSON

- bare blæs med mel i munden!


Dem, der siger, at man ikke kan blæse og have mel i munden har endnu ikke prøvet den nye Tucson. Selvom den er umiskendelig sporty og har et dejlig lavt tyngdepunkt, går det hverken ud over plads, praktik eller komfort. Snarere tværtimod. Tucson er måske den mest rummelige SUV i sin klasse og byder på en lang række features, der gør hverdagen lidt lettere.

Tucson bygger på en ny platform og ny teknologi, der lægger nye dimensioner til din oplevelse af komfort og køreglæde. Motorprogrammet består af 3 diesel og 2 benzinmotorer, som yder fra 115 til 180 hk. Der er mulighed for at vælge mellem 6-trins manuelt gear, 6-trins automatgear samt det nye 7-trins DCT dobbeltkoblingssystem. Og firehjulstrækket med avanceret svingkontrol (ATTC) holder dig på sporet, selv når det bliver allermest ekstremt.

Det tager dig kun et øjeblik at fornemme kvaliteten af materialerne i den nye Hyundai Tucson. Men det er mere end det. Det er også de mange praktiske funktioner - gennemtænkt og gennemført - så som varme i for-og bagsæder, fartpilot, autolight, Bluetooth m.m.

Hyundai Tucson fås fra kr. 298.833,- INKL. 5 års garanti UDEN kilometerbegrænsning...

Læs mere

Kontakt mig