Dacia hos Hans Frederiksen A/S

DACIA - det nye store bilmærke til små priser!

DACIA – SMARTE LØSNINGER TIL EN GOD PRIS.

Dacia Duster
Anotherone drives the duster… Dacia er Danmarks hurtigst voksende bilmærke - og det kan vi godt forstå. Dacia Dusters robuste udseende og favorable prisniveau imponerer og går over alle forventninger. Med en total ændring af kabinen, nyt omfattende udstyr og nye motortyper genvindes og forbedres køreglæden. Oplev Duster i forskellige versioner alt efter dine behov og bildrømme. Læs mere om den populære Dacia Duster via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Dacia Sandero & Sandero Stepway
En bil med stil! Sæt dig ind bag rettet og nyd en rummelig kabine med 5 komfortable pladser og et stort bagagerum. Lad dig blive forført af det nye opdaterede design. Med forkromet kølergitter og de store for- og baglygter lader Dacia Sandero dig nemt imponere med et dynamisk og moderne look.

Vov dig ud i det hårdføre offroad look med Sandero Stepway, som garanterer dig alle allroad egenskaber. Den byder på ekstra frihøjde (4 cm højere end Sandero), større hjulkasser og kraftigere motorer. Læs mere om den robuste og driftsikre Dacia Sandero og Sandero Stepway via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Dacia Logan MCV
En stationcar der ikke bare indeholder stor køreglæde, men også rummelighed, 5 reelle siddepladser og god komfort. Tag din familie med på weekend i naturen og nyd den lækre kabine. Bagagerummet er på 573 liter, så plads kommer der ikke til at mangle. Lad Dacia Logan MCV imponere dig med sin funktionalitet og laskapacitet samt gøre din rejse til en behagelig oplevelse uanset om det er til arbejde eller på en længere rejse. Læs mere on den nye imponerende Dacia Logan MCV via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Dacia Lodgy
Dacia Lodgy MPV lever op til de krav, enhver familie har til deres drømmebil i dag. Den fås med enten 5 eller 7 fleksible sæder og er særdeles rummelig. Lodgy har alt der kendetegner Dacia: lav pris, høj komfort, et stilrent design, moderne udstyr og høj sikkerhed. Oplev køreglæden med førerpladsens ergonomiske indretning, lette adgang til instrumenter og kabinens stillige design. På alle måder er Lodgy stor - Kun prisen er lille. Læs mere om den familievenlige Dacia Lodgy via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Dacia,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0648

Kontakt mig