Vare- og firmabiler

Erhvervsbiler hos Hans Frederiksen A/S

Renault & Ford - dine stærke erhverspartnere

Renault Trafic
Et køretøj, der lever op til dine daglige udfordringer. Varebilens dynamiske design og robuste linjer afspejler de mange styrker, som en Trafic besidder. Vi skræddersyr din Trafic, så du får den mest optimale lasteløsning. Oplev en komfortable, stærk og selvsikker varebil, som opfylder dine krav. Læs mere om Trafik via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere

Ford Transit
Den klassiske Ford Transit er pålidelig, stærk, sikker og kan håndtere alt, hvad du udsætter den for. Den er designet til at kunne køre længere mellem servicebesøg for at holde driftsomkostningerne nede. Kabinen er yderst komfortable og slidestærk og fyldt med masser af teknologi til at gøre kørsel og din hverdag nemmere. Læs mere om den fleksible Ford Transit via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere

Ford Ranger
Den Nye Ford Ranger Double Cap har som den første pickup fået 5 stjerner i Euro-NCAP crashtest. Bilen indeholder imponerende teknologi. Du kan blandt andet opleve den adaptive fartpilot, som automatisk tilpasser afstanden til bilen foran dig. Den kan laste op til 1.050 kg og på krogen trække 3.500 kg, køre igennem vand med en dybde på 80 cm. Ford Ranger kan klare enhver udfordring, du må give den. Læs mere om den hårdføre Ford Ranger via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere

Hyundai H350
Ny Hyundai H350 er det rigtige valg for dig og din virksomhed. Den tilbyder en fleksibel platform, den er kraftfuld og miljøvenlig og byder på fremragende komfort. God brændstofeffektivitet og klasse, avanceret teknologi er bl.a. noget af det du kan opleve med en Hyundai H350. Der er plads til 5 europaller med en lastkapacitet på 12,9  i udgaven med lang akselafstand. Designet er enestående og moderne, æstetik er kombineret med et smukt ydre, som giver varebilen et sofistikeret udtryk. Læs mere om den praktiske Hyundai H350 via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere

Jeg er klar med råd

og vejledning omkring

Firma- og gulpladebiler

- så gi' mig endelig et kald!

5948 0649

Kontakt mig