Ford hos Hans Frederiksen A/S

Ford hos Hans Frederiksen A/S

Ford

Ford Fiesta
Begynd dit hverdagseventyr med den nye Ford Fiesta. Dens fremsynede teknik, det fantastisk flotte ydre og dens velindrettede kabine giver bilen en stærk udstråling. Det moderne design er kombineret med den nyeste teknologi, så du får mest mulig køreglæde. Læs mere om den nye Ford Fiesta via linket eller eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Ford Ecosport
Et robust, moderne look og stil, som matches af bekvemmelighed og evne. Et attraktivt, velfremstillet og intelligent designet interiør suppleres desuden af en række vigtige, smarte teknologier.
Frisk, karakteristisk og sporty: Forbered dig på den nye EcoSport.
Læs mere

Ford Focus
Med nyt design af både interiør og eksteriør forbliver Ford Focus en elegant og raffineret klassiker, men med nye innovative tilføjelser. Med Focus på ny teknologi får du, udover elegant design, nye features som Ford SYNC 3 stemmestyring og aktiv parkeringshjælp, så parallelparkering kan foretages helt uden problemer. Læs mere om den elegante Ford Focus via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Ford C-MAX & Grand C-MAX
Den moderne stil møder ny banebrydende teknologi, således at den efterkommer alle kravene til den perfekte familiebil. Om du vælger C-MAX med 5 sæder eller Grand C-MAX med 7 sæder, får du et helt nyt niveau af fleksibilitet og praktisk anvendelighed. Samtidig tilføjes fremsynet teknologi og hurtig acceleration, hvilket gør C-MAX til en glimrende familiebil. Læs mere om vidunderbilen C-MAX og Grand C-MAX via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Ford S-MAX

Er du til den aktive livsstil? Så er S-MAX det perfekte match. Med S-MAX er du altid fuldt udrustet uanset vejrforhold med bilens intelligente firhjulstræk, som gør manøvrering af bilen præcis og dermed sikker. Bilen kan med sin fleksibilitet nemt og enkelt gå fra 5 sæder til 7, hvilket gør S-MAX til en af de smarteste biler på markedet. Læs mere om den aktive S-MAX via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Ford Kuga

Bilen med et ultramoderne design både indvendigt og udvendigt, en imponerende liste af smarte funktioner og styresystemer og samtidig er praktisk, fleksibel og anvendelig. Dét kan i højeste grad siges om Ford Kuga. Med Active Park Assist og Park Out Assist (POA) får du hjælp både ind og ud af parkeringspladsen. Med Active City Stop teknologien stopper bilen, hvis du ikke når at stoppe ved lave hastigheder. Derfor opnår du i Ford Kuga absolut sikkerhed samtidig med bekymringsfrie køreture. Læs mere om den højteknologiske Ford Kuga via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Ford Mondeo
Den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs med et iøjnefaldende design, kraftfuld præsentation og dynamisk silhuet er et utroligt overbevisende håndværk. Banebrydende teknologi og intelligent design gør Ford Mondeo til den mest avancerede bil nogensinde. Den indeholder nye intelligente teknologier som Ford Dynamic LED-teknologi med forlygter der drejer, når du drejer på rettet. Dette giver det perfekte udsyn, når du kører i mørket og samtidig med de unikke seleairbags opnår du et helt nyt niveau af sikkerhed. Læse mere om Årets Businessbil 2016 via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Ford Galaxy
Bekvemmelighed, optimal komfort og fleksibilitet er nøgleord for den nye Ford Galaxy. Den redefinerer rejseoplevelsen ved at byde på rummelighed, op til syv sæder og et Easy-fold system med Power Raise funktion, som gør det let at klappe sæderne op og ned. Med et luksuriøst panoramatag oplever du lys og luftighed under rejsen. Ford Galaxy er den perfekte kombination af høj kvalitet, ny teknologi og et elegant design. Læs mere om den rejsevenlige Ford Galaxy via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

 

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Ford,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5955 5533

Kontakt mig