Hyundai

Hyundai hos Hans Frederiksen A/S

Hyundai

Hyundai i10 - et dristigt nyt look
Den helt nye i10 har et dynamisk look, som straks fanger dit blik med dens flydende linjer og bemærkelsesværdige kontraster. Foran efterlader den brede, sorte kølergrill og de smukt formede forlygter et meget sporty førstehåndsindtryk. Og indvendigt i den nye, stilfulde kabine byder friske mønstre, teksturer og den nyeste multimedieteknologi dig velkommen.
Læs mere

Hyundai i20
Det er lidt af et blikfang, når du kommer kørende i en Hyundai i20. Designet er iøjnefaldende og enkelt med en markant front og skarpe linjer langs bilen. En genial bil med forbløffende rummelighed indeni og sikkerheden helt i top. Oplev Hyundai i20 som 3 eller 5-dørs hos Hans Frederiksen A/S og læs mere om den testvindende minibil via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere 


Hyundai i30
Få en medrivende køreoplevelse, et karakteristisk og tidløst design samt en rolig, enkelt og elegant kabine med Hyundai i30. Den nye generation af Hyundai i30 forbedrer både præstationsevnen og brændstoføkonomien med motorer, der imponerer. Move on - med imponerede mange sikkerhedsfeatures, så du kan få ro i sindet. Læs mere om den tidløse Hyundai i30 via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere


Hyundai IONIQ hybrid & electric
Fremtiden starter med en Hyundai IONIQ familie. Bilen med minimalt energiforbrug, skarpt design og maksimal køreglæde. Her forenes smart, aerodynamisk design med bæredygtighed - samtidig med at hybridbilen har klassens bedste sikkerhed og stabilitet. Læs mere om den prisvindende IONIQ hybrid og electric via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere

Hyundai KONA
Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter, giver bilen et unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme giver blikfang og understreger det stærke SUV-design. Det er ikke alene i designet, men også i de små detaljer, at KONA skiller sig ud. Oplev en usædvanlig grad af komfort med materialer af høj kvalitet hele vejen igennem for en sensuel og raffineret følelse. Og med fire interiør-farvekombinationer kan du skrotte det lidt mere kedelige klassiske instrumentbrætlook og give din bil et helt personligt præg. Farvekombinationer fås ifm. køb af læder- eller dellædersæder (ekstraudstyr fra Trend).
Læs mere 
 

Tucson
En bil der gør indtryk med sit udtryk, det er Hyundai Tucson. Med nyt stærkt design skiller Tucson sig ud fra mængden udtrykt gennem små innovative detaljer, der gør forskellen. Lav læssekant, foldbare splitsæder og imponerende rummelighed gør bilen lidt mere praktisk end de fleste. Læs mere om den sporty og dynamiske Hyundai Tucson via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.
Læs mere

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Hyundai,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0647

Kontakt mig