RENAULT - Passion for life

Renault hos Hans Frederiksen A/S

Renault

Renault Twingo
Et innovativt, stilfuldt og anderledes design, som gør bilen til en ny vinder blandt Renaults serie af bybiler. Her får du også lov til at give din kreativitet frie tøjler. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder til at peppe og personliggøre din Twingo! Spar på brændstoffet med Twingoens start-stop funktion og hold dig opdateret med din smartphone, selvom du er på farten med R&Go appen. Læs mere om den urbane Renault Twingo via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Renault Clio

Forførelsen fortsætter med Renault Clio. Med et imponerende og sofistikeret design udstråler den nye Clio både dynamik og elegance. Oplev køreglæde i byen på en helt ny måde med dens nyskabende førerassistancesystemer og stilige kabine. Åben, start og lås bilen med håndfri betjening, du skal blot have nøglen i lommen - det bliver ikke lettere. Læs mere om den uovertrufne Renault Clio via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Renault Captur

Den nye Renault Captur oser af god stil og giver oplevelsen af et urbant og moderne univers, når du træder ind i bilen. Den moderne modulopbygning gør køreturen i en Captur til en rummelig og komfortable oplevelse. Med de mange mulige farvekombinationer kan du designe din Captur, så den matcher din smag. Læs mere om den kraftfulde crossover Captur via linketl eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere 

Renault Megane

Væk følelserne til live i en Renault Megane, som skiller sig ud fra mængden. Den unikke lys-signatur med LED-lamper foran og bag tiltrækker opmærksomhed, når den kører forbi menneskemængder. Oplev et højteknologisk cockpit med intuitive instrumenter og R-LINK 2 multimediesystem, som bidrager til din sikkerhed og køreglæden. Læs mere om den fornøjelige Renault Megane via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Renault Kadjar
Kadjar er for de eventyrlystne, der har mod på at prøve alternative ruter. Mærk adrenalinen på vejen som off-road. Med flydende linjer, aggressivt kølergitter og et sporty look udstråler Renault Kadjar dristighed. Oplev en alsidig bil, der både er komfortable, sikker og pålidelig. Læs mere om den rå Renault Kadjar via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Renault Scenic & Grand Scenic
Den nye generation af familiebiler, som gør din hverdag til noget specielt. Nyd de flydende linjer, dynamiske proportioner og den visuelle elegance. Udtryk din personlige stil med et tofarvet karrosseri. Har du brug for endnu mere plads? Vælg Grand Scenic med 5 eller 7 sæder, så er der plads til hele familien. Læs mere om den aerodynamiske Renault Scenic og Grand Scenic vi linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere 

Renault Talisman

Tag kontrollen med Renault Talisman. Sæt dig godt til rette og nyd bilens rolige og elegante miljø. Kør med ro i sindet med de mange avancerede kørselsassistancesystemer, der følger med, så du kan slippe dine bekymringer. Mød et robust design, raffineret interiør og en karakteristisk lyssignatur, når du ser denne elegante sedan. Læs mere om den beroligende Renault Talisman via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Renault Espace
Genoplev ægte komfort og få noget ud af din tid med den betagende Renault Espace. Det er en ægte crossover, der udtrykker elegance som aldrig er set før. Opdag en helt ubesværet og fleksibel modulopbygning: med One-touch kan du slå sæderne ned enten hver for sig eller sammen blot ved et klik på midterskærmen. Læs mere om den udsøgte Renault Espace via linket eller besøg os i Elmegade til en bilsnak og en prøvetur.

Læs mere

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Renault,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0648

Kontakt mig